Selasa, April 28, 2009

alhamdulilah


smlm aku dah beli air purifier..ternyata aku rasa puas ati sb dapat beli walaupun hrg x semahal mana..kiranya aku mampu la..beli bende ni..tu pun aku dah ada simpanan utk baby...aku beli pn guna duit kutu rm 1400 n tambah ngn duit yg aku save thn ni...
alhamdulilahh..mintak2 kurang la..allergies mama nanti..n lgpun aku bakal lahirkan baby n aku nk udara kat umah bersih..hrg selepas jadi ahli rm 1925.60..klo x jadi ahli rm 2374 mahal gak la..baik aku jd ahli so dapat gak benefit klo nk beli bende2 lain..
Kalau ada sesapa yg nk produk yg mcm ni call aku kat no 0173702176. YM: pujaselamber@yahoo.com

2 ulasan:

Bean Jinai berkata...

Seingat Gua kat Kampung Gua dah ada orang promote produk ni, Gua langsung tak hambik Pot. Ini produk macam Biofilter ke..?

mahfuzah berkata...

produk yg aku tunjuk kat sini adalah produk utk pembersihan udara dlm rumah ataupun di pejabat saja. sebenarnya dulu aku pun xder laa amik pot mende2 camni tp lps mak aku sakit..demam..batuk ellergies mcm2..so aku pun decide la..beli mende ni..aku br nk cuba je..tp aku ada kwn yg gunakan mende ni utk anak dia yg asma n allergies..dia kata bile anak dia check doktor..doktor kata dah ok asma anak dia..so apa salahnya aku cuba lgpun..dlm islam pun kata berikhtiar tu kan lebih baik..lgpun murah daripada jenama lain..tu yg penting sb aku ni dealer jenama2 lain(tgk kat links)..klo minat boleh la..order..x rugi klo sihat pun..klo x sihat pun at least menngurangkan kesakitan alhamdulilahh...