Jumaat, Ogos 28, 2009

zahra dah sebulan hari ni!

hari ni genap la..usia zahra sebulan..semlm g klinik berat dia dah 3.2kg..n tinggi dia dah 54cm..alhamdulilahh
pejam celik2..dah sebulan aku berpantang..tp aku x sempat nk gunakan set bersalin amway ni sb aku operate x leh guna sgt mende2 dlm tu...emmm...rugi je..tp x pe la..pas ni aku pakai je la..terlambat pun bedal je la..pakai..nk minum teh herba n pill jamu tu aku x brani sb menyusu badan...nnt kang paneh lak baby aku tu..
semlm birthday papa aku x sempat nk belikan apa2...sorry sayang...thn dpan la..kita celeb ye??
hari ni aku x buat ape2..n bgn lambat sb mlm td penat sgt..tp zahra x buat pangai sgt pun cuma pukul 4 pg je dia buat hal..sampai la..kol 7 pg..pastu aku bantai tdo sampai kol 10..mengantuk gile!time2 cani la..nk rehat best2..nnt dah time keje tau xpeee!!!!! nangeh aaa aku x dapek tdo cukup!..
skrg ni aku tgh pening nk tggalkan zahra cemana nnt time dah start keje..emm..aku takut la..nk tggalkan kat org len..nk suh mama jaga..x leh gak sb zahra menyusu badan...x leh de bg susu tin mama x bg rugi susu bdn kita..n relation kita wit baby tu nnt xder..xpe la..pelan2 kayuh..i'll try!
ok la..time to watch zahra sleep..hehe..tata!!

3 ulasan:

UmiZafran berkata...

puja...

beli breast pump.. kat office ko blh pump n store dlm fridge.. bila nak pakai just reheat pakai air panas..

aku dulu pn pakai set amyway. teh herba dia tu x panas sgt n baby blh tahan.. just give a try tgk zahra camana..

btw suka nama zahra nie.. ala2 nama tengku muda perak...

Suzy berkata...

ooo puja dah bersalin x gitau ye... kureng tul la! aku tanya salmi kat ym... dia kata dah lama bersalin... hampeh! anyway congrats puja...

mahfuzah berkata...

wei suzy aku mintak maaf ye x btau..lupa la..lgpun aku kena bersalin awal..