Khamis, November 20, 2008

Malaysia Travel Fair

www.tourism.gov.my

ada pakej yang murah tp kena g ke 1 Utama utk tgk pameran tu..emmm..dapat g ke tak tah?? aduiyaii aku nk bercuti tp.....waaaaaa

2 ulasan:

mus'ab leh abdullah berkata...

cam ni puja kita pakat ngan staf..simpan duit RM50 ke sampai ujung tahun nnt bolela plan ke mana-mana...puja war2kan pd member lain dlm mail sy sokong !!!khee..khee..keee

mahfuzah berkata...

nk war2kan tu boleh tp kita nk dptkan respon tu payah la..cukup la..apa yg kita buat kat dlm laman web tu..xder respon pun..sedih je..pemikiran masyarakat mahkamah syariah ni x aktif laa..