Selasa, November 18, 2008

PKB

emm..td aku g putrajaya amik leptop Dato dah siap reper, emmm so pasni kena laa..bagi laptop kat tuan hafiz..tu pun dah bg td..dia suka betol dpt laptop tu tah nk buat apa tah nk kata buat keje x de la.byk keje..mesti nk jahanamkan laptop tu..heheheh...pasni kena aaa terima report laptop kena virus takde lain la..tu...
aku dah dpt duit rebat td..so aku mmg nk bg kat laki aku ganti duit dia aritu, tp aku saje la..mintak 200 utk tambah beli PKB, then dia rasa x best la..sb aku mula2 ckp nk bank in duit dia tu balik n then balance aku byr nnt, tp dia cam x bg..pastu dia kata boleh la..kira deal la..ngn birthday aku dia tanak spoilkan mud, then aku ckp klo nk tau bende apa yg buat aku spoil mud ialah dia xder masa birthday aku x kisah la..dia nk bg ape2 ke taknak bagi ap2 ke..aku x kisah janji dia kena spent time ngn aku, tp dia x leh janji..emmmm....tu yg bt aku frust tu..
mama kata balik la..gemas, aku kata tgk dlu la..mama n arap tkt aku sensorang kat semban. emmm..aku xkisah la..cuma sedey aa sket klo laki aku xder dah lah 1st birthday aku sebagai isteri dia. tp dia x janji boleh ada ngn aku plak...waaa
semlm aku bwk 3g balik umah tp hanya dpt celcom gprs je..emmm..bosan aaa cam ni!..nnt nk try kat luar umah plak ok ke x signal, hehe
mlm td tertdo aku ngn dia cepat plak tu...hehe pastu xder tilam sib baik x sakit badan!ok la..babayyy
emm nk beli ke tak PKB ni? tggu tgk bulan ni ada x rezeki aku Allah nk bagi???Moga2 Allah murah hati nk bagi aku klo x bagi, aku nk beli la..PKB tu 2 set..ok?? duit boleh cari beb!!!

1 ulasan:

mus'ab leh abdullah berkata...

patutlerr...tn hapiz tu hilang skjp td..ropanya dier ke semban..yee..amik laptop..pastu kasi letop...hehehe...