Khamis, Disember 04, 2008

huh penat

assalamualaikum..
apa kabar kehadapan pembaca blog aku heheh..baik la..pulak
this week was tiring me...really..so many work i have to do n i've try the best to finish it..alhamdulilah
starting from monday i've made a small meeting that was requested by my big boss...emm..n i felt that my work will b more exciting n a bit tiring huh!!..actually i wanna share u some memorable moment which is my old gud friend from my kampung was married last sunday. She's a nurse at Hospital Sungai Buluh and just finish her course at Australia. huhhh bestnyer!
i was using a DSLR Nikon D40 to tembak her picture..huhu and it was a great picture(angkat bakul nampak heh). if you want to view it just search my emel add in the facebook.
semlm aku g tembak pic adik aku yg dpt Bantuan kewangan dari Yayasan Naqiyuddin Yam Tuan Besar N9, aku dah la..x penah masuk istana..gayat la..kejap..amik pic mcm2..expecially pic Tunku Naqiyuddin n his son..which is tengku Muda..hensem oo orgnyer..manis je..n aku pun tatau brp umo dia..mayb muda dr aku kot! emm majlis start kol 2.00 ptg sampai kol 4.30 ptg..emm aku x keje la..nampaknye..tp aku g opis pastu n buat keje jap then aku punch balik.
pic2 tu aku x sempat nk upload dlm facebook n friendster lg..nnt la..aku upload..byk keje aa nk buat penat n pening..
adui minit mesyuarat aku x siap lg la..aku mls nk buat minit tu tp keje2 aku dah nk habiskan dah..berjalan aaa keje aku yg dah dibincangkan dlm meeting aritu..ok la..chiossss
selamat hr raya aidiladha..bye

1 ulasan:

mus'ab leh abdullah berkata...

ko jangan shoot sana..shoot sini...mentang2la ada kamera mahal ko tu..minit mesyuarat tu bagi cepat..