Isnin, Mei 11, 2009

11 mei 2009...

hari ni hubby aku ada test JPJ..mintak2 dia lulus la..(td col dia dah kantoi kat 3 penjuru dah..aku suh dia sabar..)
aku bersyukur sb ada bende yg dah nk settle thn ni..dpt baby(insyallah selamat) n hubby aku dpt lesen keta n motor...alhamdulilah..rezeki ALLAH bg tuu..
lepas ni bole aa aku plan tuk beli umah pulak..hihi best2!!
aku ni sibuk je ngn life aku..kwn2 dah lama x jumpe..family mentua pun dah lama x jumpe sb sibuk ngn hal2 yang lg penting n kena cepat settle..klo x settle selagi tu aku x senang..(xpe-xpe sabar sbnyer pas ni xder la..mak mentua aku asik tny..bile nk balik KL??) n ada hikmah x balik KL sb aku bg hubby aku complete dlu hal2 dia..

harini aku rasa sakit2 kat bhgn belakang/buntut nih...maby perut nk besar nih..kwn2 ckp cam tu...so aku x brp selesa bekerja ni..xpe aku tahn je la..sabar beb sabarr..lg 4 bulan lg nih..x sabar2 nk tgk baby nih hehe...

so apa result lesen hubby aku nih? tunggu je la..ekkkk...hehe...

2 ulasan:

azrin berkata...

sabar tu semua dugaan semasa peknan...seronok peknan ni...hehe..jaga diri tu bebaik jangan lasak-lasak..

mahfuzah berkata...

hehe..dia lulus motor je..xpe la..nt cuba lg tuk keta lakss..x sbr menanti huhu