Jumaat, Mei 22, 2009

hr jumaat yg x best

pg ni aku ke opis dlm keadaan mengantuk..padahal mlm td aku tdo awal..tp bgn tgh mlm tuk solat isyak..pastu iron bj laki keje aku n laki aku..emmm...
tp aku xpat tdo lena la..sb perasaan sakit ati tu ada lg..sampai la..pagi nih..
semlm aku panas hati sb laki aku cuti utk g driving skol, en dahari lambta biasa aa org tua tu mcm2 urusan hntr anak2 dia. Then dia kata x dpt blajar sb ptg ada trening bola..emm..mula la..aku pun benggang.Abis kat situ.
pastu ptg aku balik umah macam tongkak pecah umah di buatnyer. aduih lg satu bala..aku dah la..penat dia tau kepantangan aku x suka umah bersepah2 nih.so balik je dgn penat aku pun mengemas dapur yg banjir tu..(basuh kain tp x buka lubang alir air mmg la.. banjir)benggang nyer!..xpe aku pun mengemas la..dengan berat hati..pastu aku masak plak..hui pinggang dah nk patah dah ni..
mlm je pas solat magrib hp dah berdering2..sapa lg dia suh aku amik kat komuter la..
mlm aku membebel..mcm2..tdo pun dlm keadaan x best!
ok la..tp ptg ni aku dah rsa ok kot..insyallah..pg td dia ke klinik di bank dia..dok kata demam n sakit tekak. mintak2 cepat sembuh laki aku tu.
pg ni lak tn razak cut emergency..lg aku sakit ati..meeting 2 Kali tunda dah..hadoii..dah la..susah nk cr time CIO tu!!!tp arini 2-2 bos xder..tp laman web nk kena settle gak nih..dato' dah bg warning dah waaaa..bye

2 ulasan:

mus'ab leh abdullah berkata...

kesian...walau dalam keadaan apa-apa pun komunikasi tu kena ada.dengan keadaan yg "sarat" tu banyak2 istigfar..ujian tu..kena bagi tau kat H tu...situasi sekarang...

tn razak cuti..no komen...nasib baik mmg hala ke sana nak hantar pc yg dah meletop tu...klu tidak aku yg meletop...

UmiZafran berkata...

salam puja...

ko pn tgh expecting ke? bila due? samalah ngan aku tp aku br nk masuk 12 weeks. still pening2 lagi... anything keep in touch k.