Isnin, Mac 29, 2010

new baby

pada khamis lepas adik aku dah deliver sorang baby boy..sgt comei(padahal br je tgk ari sabtu lps)...menurut mama pada ketika tu adik aku susah nk bersalin...rabu pagi induce n x juga bukak2..sampai la..nk induce kali kedua pada khamis pagi tu..asik salah info je..maklumla..mama dpt info dr adik aku yg tgh sakit tu mmg x brp nk betul la..jawapanyer..last2 xboleh juga bersalin normal..last2 kena bedah jugak..sama ngn aku..sabtu tghr dah kuar wad..tp aku tgk apesal perut dia x trun2..aku pas bedah aritu perut dah kempis...emm..aku xder la..agak ape2..sampai la..ptg tu dia mengaduh2 sakit cam x bernafas..sakit bedah tu ye la..tp badan dia cam angin...aku urut2 ok kejap.je..bapak aku suh dia g spital balik ingat nk la..hntr dia tp dia x nak..ngn badan n perut yg sakit tu cemana nk g spital..
the kol 3 pagi diorg g spital..aku n zahra tgal umah je..x pat ikut..

1 ulasan:

Chempaka Aurora berkata...

Salam. Tahniah sebab dapat anak sedara.

Puja, aku ada award & tag utk ko. Sudi-sudikan le terima & jawab ye. Tq.

http://odisiaurora.blogspot.com/2010/04/anugerah-dariku-untukmu.html